Themafeest | Themafeest Kloosterfeest organiseren? BinQ Events bellen 073-5325587

Feest mee met de nonnen en paters op dit Kloosterfeest! Ze lijken vroom maar schijn bedriegt. Dit wordt een knalfeest!

Jouw bedrijfsuitje | een daverend succes

Dit humoristische themafeest vertelt het feestelijke verhaal over een klooster in crisistijd. Moeder Overste zit met een lege kloosterkas en besluit om deze te spekken een groot benefietfeest te geven voor kloosterlingen uit binnen en buitenland.

Moeder Overste heeft de touwtjes strak in handen. Maar samen met haar medekloosterlingen zoals bijvoorbeeld de grappige zuster Docia en Pater Wastarasta zorgt ze ervoor dat er flink gelachen wordt. Diverse vreemde buitenlandse gasten maken hun opwachting en begroeten u op hun eigen speciale wijze. Zing mee met twee prachtige Soulsisters en luister naar Broeder Gastonneke met zijn gitaar. Op dit gekke personeelsfeest kun je natuurlijk ook dansen en feesten. De dj van deze avond zorgt voor een volle dansvloer met muziek voor iedereen.

Dit themafeest is inclusief

Kloosterfeest entertainmentteam
Klooster DJ
Professioneel licht en geluid
Diverse acts en optredens
Eventstyling Klooster
Welkomstdrankje
100% WKR-proof

Feest op de locatie van jou keuze!

Alle themafeesten zijn op elke locatie in Nederland en België te boeken. Of dit nu een kantine, loods, tent of in de bestaande horeca is. Wij maken van elke ruimte een feestelijke zaal.

Brabantse gastvrijheid, ook buiten Brabant!


Onze roots liggen in het Zuiden des lands. Land van feest, carnaval en bourgondische gezelligheid. Brabant is synoniem voor overdadige gastvrijheid met oog voor detail. Willen jullie dan ook? zeker even bellen. Of jullie nu uit Amsterdam komt, Enschede of Maastricht. Wij nemen ons feestelijke exportproduct gewoon mee.

Wat we beloven komen we na.100% feestzekerheid


Naast ons werk is jouw evenement onze passie, uitlaatklep en vinden we het vooral erg leuk om te doen. Alles wat we van te voren overeenkomen wordt natuurlijk geleverd. Wij hebben een goede naam hoog te houden en geven liever wat meer zodat je de volgende keer weer aan ons denkt. Wat beloven komen we na.

Veel themafeest En veel, veel, veel meer...... en nog meer.​


Onze pakketten zijn erg uitgebreid en er zit er vast een tussen die aansluit bij jouw wensen of budget. Twijfel je? Neem gerust contact op en we helpen je graag!


Wil je meer weten over dit themafeest?

Bel dan met 073 - 532 5587 of stel je vraag via ons contactformulier. Wij staan je graag te woord!
themafeest kloosterfeest 03themafeest kloosterfeest 04themafeest kloosterfeest 05themafeest kloosterfeest 06themafeest kloosterfeest 07themafeest kloosterfeest 08
themafeest kloosterfeest 02

Themafeest Kloosterfeest organiseren? BinQ Events bellen 073-5325587

- Basis all-in prijs: € 3250,00
(tot 125 personen)
- Meerprijs € 400,00
(boven 125 personen)
- Transportprijs afhankelijk van de locatie
Alle prijzen zijn exclusief BTW.

 

Stel je vraag Offerte

Extra opties themafeest

- Food opties
(hapjes, streetfoods of walking dinner)
- Drinks
- Bedienend personeel (in stijl uiteraard)
- Extra styling en backdrops
- Photobooth
- Cocktailbar met bartender