Themafeest | Oktoberfest 2.0

Wie wel eens in München is geweest kent ze wel: de Duitster in Tiroleroufit. Foute snor, hoed met veer en dito uitspraken. Wij nemen jullie mee naar de vernieuwde versie van het oktoberfeest. Net zo veel sfeer maar met minder Duitsers!

Jouw bedrijfsuitje | een daverend succes

Een oktoberfest zoals je nog nooit meegemaakt hebt! De DJ zorgt voor gezellige muziek die u doet terugdenken aan die ene wintersportvakantie. Intussen doen Blonde Heidi en Bruine Grethel er alles aan om uw gasten zo warm mogelijk te verwelkomen. Nadat uw gasten gearriveerd zijn opent de enige Duitser in huis showmeister “Rudi”. De showmeister van het dorp, de avond. Dit bedrijfsfeest wordt met veel lawaai en bombari geopend Jullie gasten worden direct meegenomen in Rudi’s uitbundige enthousiasme. Oktoberfest 2.0 is een feest van bier, slappe klets, heerlijke Duiste meezingers, brathwurst und sauerkraut. Dit wil je toch niet missen. Ein Prosit!


Dit themafeest is inclusief

Oktoberfest entertainmentteam
Oktoberfest DJ
Professioneel licht en geluid
Trioler games
Eventstyling Oktoberfest
Welkomstdrankje
100% WKR-proof

Feest op de locatie van jou keuze!

Alle themafeesten zijn op elke locatie in Nederland en België te boeken. Of dit nu een kantine, loods, tent of in de bestaande horeca is. Wij maken van elke ruimte een feestelijke zaal.

Wil je meer weten over dit themafeest?

Bel dan met 073 - 532 5587 of stel je vraag via ons contactformulier. Wij staan je graag te woord!
oktoberfest_klein_14.jpgoktoberfest_klein_13.jpgoktoberfest_klein_12.jpgoktoberfest_klein_11.jpgoktoberfest_klein_10.jpgoktoberfest_klein_09.jpgoktoberfest_klein_08.jpgoktoberfest_klein_07.jpgoktoberfest_klein_05.jpgoktoberfest_klein_04.jpgoktoberfest_klein_03.jpgoktoberfest_klein_02.jpgoktoberfest_klein_01.jpgoktoberfest_klein_19.jpgoktoberfest_klein_18.jpgoktoberfest_klein_16.jpgoktoberfest_klein_16.jpgoktoberfest_klein_15.jpg
oktoberfest_detail.jpg

Oktoberfest 2.0

- Basis all-in prijs: € 2850,00
(tot 125 personen)
- Meerprijs € 400,00
(per 50 personen extra)
- Transportprijs afhankelijk van de locatie
Alle prijzen zijn exclusief BTW.

 

Stel je vraag Offerte

Extra opties themafeest

- Food opties
(hapjes, streetfoods of walking dinner)
- Drinks
- Bedienend personeel (in stijl uiteraard)
- Extra styling en backdrops
- Photobooth
- Duitse Bierbar